Nieuws

Abcoude 17-02-2024
Nieuw op onze menukaart de Tunacado! Geroosterd brood, huisgemaakte tonijnsaus, avocado, tomaat en groene pesto.
Abcoude 04-02-2024
Nieuw in ons assortiment een cherry bakewell taart. Vegan, Gluten en lactosevrij. Maar lekker!😋
Abcoude 21-01-2024
Buiten is het koud en guur daarom hebben we weer een heerlijke erwtensoep gemaakt!
Abcoude 18-12-2023
Het einde van het jaar naderd. Bij Ollie’s zijn we dankbaar voor een geweldig mooi jaar waarin we veel fijne gasten hebben mogen ontvangen die ons veel gezelligheid brachten. Van 25 december tot en met 1 januari nemen we even rust zodat we op 2 januari weer met hernieuwde energie voor je klaar staan. Fijne feestdagen en een prachtig nieuwjaar toegewenst!🥂(☕️)
Abcoude 13-12-2023
Het einde van het jaar naderd. Bij Ollie’s zijn we dankbaar voor een geweldig mooi jaar waarin we veel fijne gasten hebben mogen ontvangen die ons veel gezelligheid brachten. Van 25 december tot en met 1 januari nemen we even rust zodat we op 2 januari weer met hernieuwde energie voor je klaar staan. Fijne feestdagen en een prachtig nieuwjaar toegewenst!🥂(☕️)
Abcoude 17-12-2023
Vandaag zijn we zolas altijd geopend van 9 tot 17 uur. Maar we zijn ook te vinden met onze mobiele koffiebar op de Wintertuin. Kom je gezellig langs?
Abcoude 06-11-2023
Abcoude 05-09-2023
Nieuw bij Ollie’s coffee and more: de Huskee Cup. Een iconische herbruikbare koffiebeker o.a. gemaakt van koffieschillen. De Huskee Cup is niet alleen prachtig vormgegeven maar drinkt ook heerlijk.
Abcoude 11-08-2023
Met trots stellen we je voor aan onze nieuwe medewerkerster Kim. Kim is een hele spontane, enthousiaste dame met een groot hart voor gastvrijheid. Op dinsdag tot en met vrijdag maakt deze barista graag heerlijke koffie voor je. 😋☕️
Abcoude 24-06-23
Zaterdag 24 juni is Ollie’s coffee and more ook aanwezig op het festival de Zomertuin op het fort van Abcoude met de lekkerste specialty coffee, sweets en ijskoffie!
Abcoude 03-06-2023
Vanaf 1 juli gaan we het millieu een enorme dienst bewijzen want vanaf die datum moet er namelijk betaald worden voor wegwerpbekers die plastic bevatten. Bij Ollie’s coffee and more verkopen we al sinds jaar en dag de Ecoffecup, een prachtig duurzaam alternatief voor hergebruik.

Vanaf nu hebben we ook een nog veel voordeliger alternatief: Wecup, het re-use statiegeld systeem van Nederland.

De WeCup is een herbruikbare koffie-to-go beker, een beker die je voor € 1,- aanschaft (statiegeld) en gebruikt. Je houdt de beker daarna voor een volgende koffie-to-go of je levert hem weer in bij ons of een andere Wecup-partner. Je krijgt dan je € 1,- weer terug. Eigenlijk kost het je dus niets. Maar het bespaart wel een hoop geld, afval en zwerfafval.

ZO WERKT HET:

Bestel je koffie/thee in een WeCup koffiebeker.

Betaal €1,- statiegeld.

Koop eventueel je eigen deksel voor €1,50 en neem die de volgende keer weer mee.

Lever je beker weer in bij ons of een andere WeCup-partner.

Krijg je statiegeld terug of gebruik je beker weer voor een volgende koffie.

Abcoude 11-05-2023
Wil jij de werkdag beginnen met de lekkerste koffie van Abcoude? Dan hebben we een hele leuke baan voor je in onze gezellige espressobar.

Wij zoeken iemand die het onze klanten graag naar de zin maakt en daar heel erg blij van wordt. Bijvoorbeeld door het maken van heerlijke lunches, mooie koffies of een gezellig praatje.

Ben jij beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag of een gedeelte hiervan? Dan maken we graag kennis met jou!

Stuur je cv en motivatie naar: info@olliescoffee.nl.

Abcoude 23-12-2022
Morgenmiddag sluiten we wederom een bewogen jaar af. Een jaar dat onzeker begon maar uiteindelijk kantelde naar een prachtig jaar, waarin we weer samen konden genieten van elkaar en van al het moois dat het leven biedt. De medewerkers van Ollie’s zijn bijzonder dankbaar dat we getuigen mochten zijn van deze mooie momenten. Ollie’s is trots op haar medewerkers die zich voor meer dan 100% hebben ingezet om de gasten te laten genieten van deze momenten.
Vanaf zaterdag 24 december 15:00 uur sluiten we de deur tot en met 2 januari om Vanaf 3 januari weer voor je klaar te staan met heerlijke koffie, taartjes en broodjes. We wensen je liefdevolle dagen ❤️en een sprankelend 2023?☕️

Abcoude 29-08-2022
Hoera Ollie’s coffee and more bestaat vandaag 5 jaar! Daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op. Om onze klanten te bedanken voor het vertrouwen hebben we een paar leuke acties om dit eerste lustrum te vieren. 5 dagen lang serveren we koffie* met taart voor € 5,- en elke dag maak je bij besteding van minimaal €10,- kans op een waardebon van € 15,-.
* cappuccino, americano of thee
Abcoude 17-07-2022
Het is de hoogste tijd om onze accu op te laden zodat we je de rest van het jaar weer met volle energie kunnen voorzien van de lekkerste koffie, taartjes, ontbijt en lunch. Daarom is Ollie’s coffee and more gesloten van 18 juli t/m 1 augustus. Fijne vakantie en tot snel!
Abcoude 18-03-2022
VACATURE

Wil jij de werkdag beginnen met de lekkerste koffie van Abcoude? Dan hebben we een hele leuke baan voor je in onze gezelige espressobar.
Wij zoeken iemand die het onze klanten graag naar de zin maakt en daar heel erg blij van wordt. Bijvoorbeeld door het maken van heerlijke lunches, mooie koffies of een gezelig praatje.
Ben jij beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag of een deel hiervan? Dan maken we graag kennis met jou!

Stuur je motivatie naar: info@olliescoffee.nl.

Abcoude 04-01-2022

Ollie’s coffee and more wenst je een heerlijk, gezond en liefdevol 2022 toe.

We beginnen met goed nieuws want vanaf vandaag zijn we weer geopend voor ’to go’! Je kunt gewoon naar binnen lopen. Wel zo lekker met dit weer. Wel volgens de RIVM richtlijnen uiteraard.?

Abcoude 23-12-2021

Het was en is nog steeds een roerig jaar. Toch kijken we met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar want het vertrouwen dat we van onze klanten kregen was enorm groot en daar zijn we zeer dankbaar voor. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we de huidige beperkingen ook weer te boven komen. Om dat weer met volle energie te kunnen doen sluiten we de deuren van 25 december 2021 tot en met 3 januari 2022. Op 4 januari staan we weer heel graag en vol enthousiasme voor je klaar! Liefdevolle feestdagen en een gezond 2022 toegewenst.

Liefs team Ollie’s. ❤

Abcoude 18-12-2021
In navolging op de nieuwe corona maatregelen kun je vanaf zondag 19 december alleen nog afhalen bij Ollie’s coffee and more. Ons inmiddels vertrouwde loket is dan weer geopend voor heerlijke koffie, taartjes en lunch. Hopelijk zien we je ook dan weer. Veel liefs Ollie’s.

Abcoude 12-11-2021
De ‘huiskoffie’ van Ollie’s coffee and more is nu ook beschikbaar voor Nespresso gebruikers. Een hemelse, romige koffie met hints van chocolade en hazelnoot. Alles in één klein Nespresso cupje.

Abcoude 29-08-2021
Nu bij ons verkrijgbaar de nieuwe collectie Ecoffee Cup herbruikbare koffiebekers. O.a de Van Gogh Museum, Emma J Shipley en William Morris collectie. Nieuw zijn ook de prachtige thermosflessen met Willian Morris design. Naast een koffiebeker waar je mee gezien mag worden draag je bij aan de verspilling van koffiebekers voor eenmalig gebruik. Kom je binnenkort langs om jouw favoriet te scoren?

Abcoude 11-07-2021
Na wederom een dynamische en spannende periode is het tijd om onze accu op te laden. Daarom is Ollie’s coffee and more gesloten van 12 t/m 26 juli. Vanaf 27 juli staan we weer met hernieuwde energie … euh … koffie voor je klaar!?

Abcoude 24-05-2021Terug van weggeweest bij Ollie’s coffee and more: Frozen Yoghurt! Kleurstof en glutenvrij. Gezoet met Stevia. Super lekker met vers fruit topping. Zonder topping trouwens ook heerlijk verkoelend. ?


Abcoude 24-05-2021

Zowel op 1e als 2e Pinksterdag is Ollie’s coffee and more geopend en staan we voor je klaar met heerlijke specialty coffee en de lekkerste taartjes. Zoals altijd kun je ook voor de lunch bij ons terecht. Nu maar duimen voor een beetje zon zodat het nog gezelliger wordt!

Abcoude 17-05-2021
Vanavond worden Abcoudenaren tijdens een dorpsberaad geïnformeerd over de energietransitie en het lokale beleid omtrent mogelijke plaatsing van zonnevelden en windturbines. Live vanuit Ollie’s coffee and more.Abcoude 29-04-2020

Op Koningsdag is de gouden munt gevonden in één van onze cupcakes! Van harte gefeliciteerd Ashley en we zien je graag snel terug om de gewonnen kadobon te komen verzilveren.

Abcoude 28-04-2021
??
De vlag hangt uit. ??

Vanaf 12 uur kun je onze heerlijke koffie, taartjes en lunch op het terras nuttigen! Natuurlijk blijft afhalen ook mogelijk.

Abcoude 01-04-2021
Zowel op zondag 1e als maandag 2e Paasdag zijn we geopend van 09:00 – 17:00 uur voor o.a. coffee to go.

Abcoude 30-03-2021
Volgens de weersverwachting tikken we vandaag de 20 graden aan in Abcoude☀️? . Daar hoort natuurlijk een verkoelend drankje bij ?. We hebben de inmiddels vertrouwde Italiaanse ijskoffie en gezonde smoothies weer volop beschikbaar!

Abcoude 12-02-2021
Volop ijs op onze prachtige rivieren en het Abcoudermeer. Voor de lekkerste koek en zopie kun je het hele weekend terecht bij Ollie’s coffee and more. Geopend van 9 tot 17 uur.

Abcoude 05-02-2021
Winter op komst! De erwtensoep en warme Tony’s Chocolonely chocolademelk met slagroom staat voor je klaar ☃️⛸❄

Abcoude 16-01-2021
Het winterweer is onderweg dus zijn we extra vroeg opgestaan om een heerlijke erwtensoep te maken. Kom jij jezelf verwarmen?

Abcoude 17-12-2020
AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN Ollie’s coffee and more.
Wij kijken terug op een heel bijzonder maar vooral spannend jaar. Een jaar waarin de ruimte om te ondernemen flink werd  beperkt en een beroep werd gedaan op onze creativiteit. We zijn ongelooflijk dankbaar voor de onvoorwaardelijke steun die we kregen van onze klanten. Daarom zien wij 2021 dan ook met vol vertrouwen tegemoet. Binnenkort pakken we een paar dagen rust om daarna weer met hernieuwde energie voor je klaar te staan. We zijn gesloten van 25 t/m 28 december en op 1 januari. Donderdag 24 december zijn we geopend tot 14 uur. Fijne, gezellige maar bovenal gezonde feestdagen toegewenst!

Abcoude 12-12-2020
Inmiddels bedienen we onze klanten al 20 weken van achter ons ’to go’ loket. Daar komen er minimaal 5 bij. Maar wat zijn we daar nu ontzettend blij mee! Ook morgen kun je voor o.a. een heerlijke koffie, taartje of tosti nog bij ons terecht. ?


Abcoude 15-10-2020

Ons afhaalloket is weer open! Niet alleen voor heerlijke koffie en taart maar ook voor lunch ’to go’. Onze bekende tosti’s en een soep van de dag kun je nu ook meenemen. Ook introduceren we een heerlijk ovenvers Beemster kaasbroodje en smeuïg saucijzenbroodje.

Abcoude 14-10-2020
Alle eerder getroffen corona maatregelen ten spijt is vandaag helaas de voorlopig laatste dag aangebroken dat we je gezellig binnen mogen ontvangen. Vanaf morgen zullen we voor minimaal vier weken onze heerlijke koffie en taarten weer ’to go’ verkopen vanachter ons geimproviseerde afhaalloket. Kom je snel nog even binnen? ?

Abcoude 9-8-2020
Nieuw in de verhuur bij Ollie’s coffee and more: Kindertransportfietsen! Voor de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. De prachtige omgeving van Abcoude verkennen doe je vanaf nu met het hele gezin.

Abcoude 29-06-2020
Na een turbulente en zeer intensieve periode, die we dankzij onze klanten zonder kleerscheuren zijn doorgekomen, wordt het tijd om onze accu weer op te laden. Daarom is Ollie’s coffee and more gesloten van 6 t/m 20 juli. Vanaf 21 juli staan we weer met nieuwe energie voor je klaar!

Abcoude 05-06-2020
Vanaf zaterdag 6 juni kun je bij ons ook weer binnen genieten van een heerlijk kop koffie met taart. Natuurlijk wel volgens de richtlijnen van het RIVM. Dus handen wassen bij binnenkomst. we inventariseren de gezondheidsrisico’s en houden 1.5 meter.afstand
Maandag 8 juni zijn we gesloten en vanaf dinsdag 9 juni kun je ook weer bij ons terecht voor een heerlijke lunch. Natuurlijk blijven onze coffee en sweets ook ‘To Go’ verkrijgbaar.

Abcoude 25-03-2020

Ook op maandag 27 april is Ollie’s coffee and more geopend voor heerlijke coffee en sweets to go. Natuurlijk wordt Koningsdag dit jaar anders gevierd dan voorheen maar bij Ollie’s hebben we wel weer onze speciale cupcakes met de ‘gouden munt’ -actie. Vind jij een gouden munt in je cupcake dan win je een waardebon van € 10,-!

Abcoude 25-03-2020
Bij Ollie’s coffee and moren werkten we voor onze lattes en cappuccino’s al met verse biologische volle melk, Vanaf nu werken we met Boeren van Amstel. Heel dichtbij huis geproduceerd, in het Amstelland . Vol en romig van smaak. Met deze zuivel dragen de Boeren van Amstel bij aan het behoud van het laatste stukje polderlandschap onder Amsterdam. Zodat men hier in de toekomst ook nog kan blijven genieten van de natuur. Doen wij dat ondertussen van een heerlijke kop koffie.

Abcoude 22-03-2020
***NEW***
Bij Ollie’s coffee and more: IJskoffie en Frozen Yoghurt. Twee onweerstaanbare smaken van Gelita. Kom je ze proberen?Abcoude 22-03-2020
Maandag 23 maart opent Ollie’s coffee and more haar deuren voor verkoop van coffee & sweets ‘To Go’. De bijzondere omstandigheden waarin we verkeren vragen om speciale openingstijden. Wij hopen dat onze heerlijke koffie & sweets een geluksmomentje voor je mogen zijn! ??

Abcoude 17-03-2020
Vanaf vandaag kun je jouw favoriete koffie, thee, chai, smoothies, pasteis de nata etc. ‘To Go’ verkrijgen aan ons geïmproviseerde loket. ?

Abcoude 12-02-2020
Nu ook bij Ollie’s coffee and more verkrijgbaar voor thuis, de One and Only Notendroom thee! De geur en smaak van versgebakken koekjes maken deze verslavende notenmelange een ware delicatesse. Wordt roze in je glas! 100 gram is voldoende voor ca 40 koppen thee.

Abcoude 12-02-2020
Nieuw in ons assortiment: Fritz-Spritz Rabarber is de eerste groentesap van Fritz-Spritz met een frisse fruitsmaak. Met 40% rabarbersap in combinatie met heerlijke groenten en fruit houdt de fritz-spritz het roze.

Abcoude 21-01-2020
In onze espressobar gebruiken we al langere tijd herbruikbare rietjes van bamboe. Vanaf vandaag hebben we ook een geweldig alternatief voor onze to go producten: rietjes van 100% tarwe!

Abcoude 09-12-2019
A.s. zondag is Ollie’s coffee and more aanwezig op de supergezellige Wintertuin in Abcoude. Je vindt ons op het horecaplein achter op ’t Markveld.

Abcoude 05-12-2019
Voor het derde jaar op rij heeft onze koffiebrander een prachtige koffie geselecteerd voor de Kerst. Dit jaar: RWANDA GITESI: JUICY. BLACKBERRY. LIME. Heerlijk om zelf van te genieten of om kado te doen tijdens de feestdagen!


Abcoude 29-11-2019
De Facebook likes realtime teller hadden we al bij Ollie’s coffee and more. Omdat we ook ontzettend trots zijn op onze Instagram volgers hebben we nu ook een realtime Instagram teller in onze espressobar.

Abcoude 05-11-2019
Nieuw op onze menukaart: American pancakes met maple syrop en vers fruit! Heerlijk om de dag me te starten of als smakelijke lunch.

Abcoude 24-10-2019
Uiteraard ook verkrijgbaar bij Ollie’s coffee and more, deze heerlijke nieuwe chocoladereep van Chocolate Makers.

Abcoude 10-09-2019
De zomer voorbij? Bij Ollie’s coffee and more niet hoor! Wij verlengen de zomer met de introductie van romig vegan ijs in een eenpersoonscup in vier verschillende smaken:

– Candy Nuts
– Bella Cappuccino
– Cheeky Chocolate
– Cinnamon Sandy

Wat deze VEGAN ijsjes zo uniek maken is dat als basis gebruik is gemaakt van kokosroom, waardoor het ijs een heerlijk volle romige smaak krijgt.
Kom je ze proeven?

Abcoude 13-08-2019
Vanaf vandaag heeft Ollie’s coffee and more een volledig veganistische taart. Vegan banana pistache taart met een vulling van stukjes pecannoot. Heerlijke vegan en lactosevrije taart die ook nog eens heerlijk smaakt!

Abcoude 09-07-2019
Bij Ollie’s coffee and more nemen we even een break om weer vol energie de tweede helft van 2019 in te gaan. Daarom zijn we gesloten van 13 t/m 29 juli. Op 30 juli staan we weer met nieuwe energie voor je klaar en maken we met liefde onze heerlijke specialty coffee, taartjes, ontbijt en lunch. Wij wensen je een hele fijne vakantie toe ???

Abcoude 21-04-2019
Eerste Paasdag is Ollie’s coffee and more ‘gewoon’ open en we hebben een heerlijk Paasmenu voor je samengesteld voor slechts € 14,95.

Abcoude 23-03-2019
Bij Ollie’s coffee and more hadden we al biologisch afbreekbare rietjes maar nu maken we echt een grote stap naar een beter milieu. Vanaf vandaag serveren we herbruikbare rietjes van bamboo! Ze zijn ook nog eens superleuk om te zien.

Abcoude 22-03-2019
Vandaag een prachtig artikel over Ollie’s coffee and more in De Groene Venen.

Abcoude 17-03-2019
Deze maand een prachtig artikel in Misset Horeca over Ollie’s coffee and more.
Misset horeca 15-03-19 Ollies Coffee koffie

Abcoude 25-02-2019
Nieuw bij Ollie’s coffee and more: Pastéis de Nata! Handgemaakt in Portugal, gebakken tot hun karakteristieke kleurschakering in de oven van Ollie’s coffee and more. Laat jij je verleiden door het zoetste geheim van Portugal?

Abcoude 18-02-2019
Onze collectie Ecoffee Cup bekers is uitgebreid met schitterende nieuwe designs. De ecoffee Cup is een herbruikbare koffiebeker gemaakt van bamboe en gewoon te reinigen in de vaatwasser. Help mee met het terugdringen van de vervuiling door wegwerpbekers. Drink je ‘coffee to go’ in een waanzinnig mooie herbruikbare Ecoffee Cup. Check jouw favoriet bij Ollie’s coffee and more!


Abcoude 31-02-2019
Elke dag 14we bij Ollie’s coffee and more onze koffies met veel liefde. Omdat liefde en geluk hand in hand gaan krijg je er vandaag op Valentijnsdag een gelukspoppetje bij. Voor jezelf of om aan iemand te geven die je lief hebt. Wij wensen je veel  en  toe!


Abcoude 05-02-2019
NIEUW bij Ollie’s coffee and more: koffie in een heerlijk krokante Chocup! De Chococup is een koffiekopje van heerlijke krokante koek met een chocolade binnenkant. Heerlijk als kinder cappuccino met opgeschuimde melk maar ook als espresso of cappuccino heel erg lekker! Bij elke slok koffie proef je de heerlijke donkere Belgische chocolade. Hmmmm!


Abcoude 06-12-2018
Nog maar net bekomen van het heerlijk avondje hebben we bij Ollie’s coffee and more al weer wat nieuws om de decembermaand heerlijk te vervolgen. Een zorgvuldig geselecteerde single koffie uit Rwanda in een prachtige feestelijke verpakking speciaal voor de decembermaand. Het smaakprofiel is fruitig met een hint van warme winterkruiden zoals kaneel, kruidnagel en bramenjam. Geweldig om kado te doen of gewoon om zelf heerlijk van te genieten. Nu € 9,95. #singleestatecoffeeroasters


Abcoude 05-12-2018
Nieuw bij Ollie’s coffee and more! Spiced Chai Latte van Drink Me Chai voor thuis. Chai Latte spiced van Drink me Chai is een aromatische blend van thee, melk en specerijen.

– Snel en gemakkelijk te maken
– Heerlijk als warme én koude drank.
– 99% cafeïne vrij
– Vol exotische specerijen, zoals kaneel, steranijs en kardemom

Chai Latte van Drink Me Chai is een heerlijke warme drank voor wie eens iets anders wil dan koffie of thee. Deze Indiase drank van gezoete thee, melk en exotische specerijen is dankzij de poedervorm snel en gemakkelijk te maken met warme of opgeschuimde melk.

Abcoude 29-11-2018
Blossom Stylist & Bloemen laat het terras van Ollie’s coffee and more in de Brugstraat lekker shinen?. We zijn helemaal klaar voor de heerlijke decembermaand?????☃️?

Abcoude 16-11-2018
Vrijdagavond 16 november mocht Ollie’s coffee and more koffie serveren op het 50-jarig jubileum feest van Ondernemersvereniging Abcoude Baambrugge. In een voor de gelegenheid speciaal uitgelichte kerk en daardoor prachtige ambiance was er veel belangstelling voor onze specialty coffee. Dank aan Single Estate Coffee roasters en Gerard van Schaick voor hun ondersteuning!

Abcoude 09-11-2018
De heerlijke koekjes die we bij onze koffies en thee serveren zijn vanaf nu ook in 200gr. verpakking verkrijgbaar! Geniet ook thuis van een cantuccini, dondersteentje, choco dip of kaneelkoekje ambachtelijk gebakken door de koekenbakkers van De Koekfabriek.


Abcoude 27-09-2018
Babuschka vintage & restyle heeft ons interieur een boost gegeven. We zijn er zeer content mee ?https://www.facebook.com/Babuschka.nl/

Abcoude 26-09-2018
Speciaal voor Ollie’s coffee and more creëerde Studio Margreet door koffie geïnspireerde sieraden. Het assortiment bevat o.a. prachtige leren armbanden en ear pins met koffieboon. Check de volledige collectie nu bij Ollie’s coffee and more.

Abcoude 26-09-2018
Ook voor het huren van een fiets kun je terecht bij Ollie’s coffee and more. In samenwerking met mijnmobielefietsenmaker hebben we het aanbod fietsen uitgebreid. Naast de ‘oma’ fietsen hebben we nu ook prachtige transportfietsen met Ollie’s fietskrat. In de fietskrat is een bekerhouder bevestigd voor jouw favoriete coffee to go! Met onze fietsroutes verken je de prachtige omgeving van Abcoude en dankzij de 3 versnellingen gaat dat heerlijk soepel ?

Abcoude 18-09-2018
Doe jij ook mee volgende week woensdag met de Sieraad Workshop bij Ollie’s coffee and more in Abcoude? Het start om 9.30 uur met koffie en lekkers. Meld je snel aan bij Studio Margreet – kleurrijk en optimistisch design!

Abcoude 31-08-2017
Vandaag in de Groene Venen een bericht over de opening van Ollie’s coffee and more. Groene Venen 31-08-2017

Abcoude 27-08-2017De verbouwing en inrichting zijn klaar 29 augustus is zover, Ollie’s coffee and more opent haar deuren vanaf 08:00 uur! Kom je kijken en proeven?

Abcoude 18-01-2017
Vrijdag 18 augustus 2017 stond er een artikel in het AD over de komst van Ollie’s  in Abcoude: AD 18-08-2017